Kontakt oss
X

Kontakt oss

  Navn*

  E-post*

  By*

  Land*

  Telefon*

  Emne*

  Melding*

  Last opp fil

  Distribusjon partnere
  For forhandlere

  Transparente industrielle seksjonsdører

  TRANSPARENTE INDUSTRIELLE SEKSJONSDØRER (TLP-FV)

  TPP-FV-paneler med tverrfeltpaneler – anodiserte aluminiumsrammer med dobbelt akrylglass leveres som standard. Aluminiumprofiler kan males i hvilken som helst farge, inkludert metallfinish. Du kan også velge å inkludere akryl, anti-skrape, tonet, matt, polykarbonat eller sikkerhetsglass. Hvitt, sandwich-type bunnpanel er standard for profesjonelle industrielle dører.
  Glass-dekket eller sandwich-type fylt bunnpanel er valgfritt.

  TRANSPARENTE INDUSTRIELLE TERMO-SEKSJONSDØRER (TLP-FV THERMO)

  Transparente industrielle termo-seksjonsdører (TLP-FV Thermo) produseres i opp til 7 meter bredde, 6 meters høyde, og med standard dobbelrute av akrylvinduer eller dobbelt anti-skrape glass.
  Aluminiumprofiler med termisk lag oppgraderer isolasjonsverdien til de panoramiske dørpanelene betydelig.  Kontakt fabrikken for mulige mål på dører, glasert med dobbelt sikkerhetsglass.
  Valgfri tonet glass gir høyere termisk verdi.

  PANELDESIGN FOR TRANSPARENTE INDUSTRIELLE SEKSJONS-DØRER

  Clear

  Frosted

  Matt

  Tinted

  Termo clear

  SIDE- OG PASSASJEDØRER

  Passasjedører kan lages i transparente aluminiumspaneler. Også i ulike kombinasjoner av dem. Sidedører tilpasses panelenes størrelse og stil, inkludert aluminiumsrammer og glasstype.

  DRIFT AV INDUSTRIELLE GARASJEDØRER

  RYTERNA industridører er utformet for å fungere både manuelt og elektrisk. De er kompatible med produkter fra de mest kjente produsentene, og gir deg optimal driftskomfort, effektivitet og sikkerhet.