Kontakt oss
X

Kontakt oss

  Navn*

  E-post*

  By*

  Land*

  Telefon*

  Emne*

  Melding*

  Last opp fil

  Distribusjon partnere
  For forhandlere

  Seksjons-dører for garasje

  Seksjonsdører er blant de mest populære garasjedørene på markedet.  De ble et stadig mer populært alternativ for kunder, de er prisgunstige, holdbare og fine å se på. Perfekt akustisk og termisk isolasjon er garantert med 40 mm tykke sandwich-paneler med PU-skum.

  Ingen breddegrenser.
  Garasjedører kan lages opp til 8 m brede.

  Pålitelige materialer.
  Ryternas valg – produksjon av solide garasjedører, med tykke og robuste materialer for lengre holdbarhet og levetid på produktet.

  Unik design.
  Bredt utvalg av applikasjoner i rustfritt stål som tilfredsstiller selv de mest krevende krav til design. Vinduene i rustfritt stål gir garasjedørene et moderne design.

  Alumax og Okoume.
  Seksjonsdør for garasje kledd med 2,5 mm aluminiumsplater som er frest og malt i en hvilken som helst RAL-farge, inkludert metallisk finish dekorert med innlegg, noe som kan være et virkelig kunststykke.
  Ekstremt vanntett okoume-tre som brukes til skipsbygging. Ved utskjæring eller fresing av lag med okoume kan vi gjenskape forskjellige motiver, mønstre og ornamenter.

  Matchende design.
  Helt matchende sidedør og garasjeportdesign. Løsning også for inngangs- og garasjedør.

  ALU-ramme.
  Aluminiumsramme for innpasset  garasjedør – enkel montering, slitesterkt og moderne utseende.

  Spesialdesignede vinduer
  Transparente paneler kan belegges med hvilken som helst RAL-farge eller med en Golden Oak-finish. Doble vinduer i akryl kommer i klar, matt, frostet eller farget finish.

  garagentor mit tür

  Praktisk alternativ: Passasjedør.
  Passasjedører er veldig praktisk alternativ hvis området innenfor garasjeporten brukes som hobby- eller vaskerom. Med håndtak til venstre eller høyre, bredde opptil 1,2 m og lav terskel, kan dette være en praktisk løsning for garasjen.

  Se innenfra.
  Våre R40 garasjeporter med spenningsfjær er perfekte valg både for nybygde og renoverte hus. Våre TL dører er utviklet og testet under de mest krevende industrielle forhold.

  Tilpassede spor.
  Sikre og pålitelige spor tilpasset din garasje. Standardspor er sinkbelagt, men de kan også pulverlakkerees i nesten hvilken som helst farge.

  Komfortabel drift.
  RYTERNA garasjedører er konstruert for å kunne betjenes enten med manuell eller automatisk døråpner. De er kompatible med produkter fra de mest kjente produsentene, og gir deg optimal driftskomfort, effektivitet og sikkerhet.

  STUCCO
  SMOOTH
  WOODGRAIN

  Svært godt utvalg.
  Mer enn 100 typer dørpaneldesign, overflateteksturer og farger tilgjengelig.

  FLUSH
  TOPRIB
  MIDRIB
  RIB
  MACRORIB
  MICRORIB
  CASSETTE

  Garasjedører kommer i en rekke konfigurasjoner, med en stil som er perfekt for alle hjem. Kontakt oss for mer informasjon.