Kontakt oss
X

Kontakt oss

  Navn*

  E-post*

  By*

  Land*

  Telefon*

  Emne*

  Melding*

  Last opp fil

  Distribusjon partnere
  For forhandlere

  Retningslinjer for personvern

  Retningslinjer for personvern

   

  JSC Ryterna, juridisk enhetskode LT341856314, registrert adresse Ryternos 2, Biruliskes, LT – 54469, Kaunas Free Economic Zone, Litauen (heretter kalt «selskapet» eller «vi») forplikter seg til å verne om personlig informasjon og beskytte rettighetene til de besøkende på nettstedet (heretter kalt «besøkende») mens de bruker nettstedet vårt https://www.ryterna.eu/ (heretter kalt «Nettstedet») og dets innhold.

   

  Generell informasjon om informasjonskapsler

   

  Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å tilpasse funksjonen til nettstedet så godt som som mulig, og for å bidra til forbedret brukeropplevelse for dem som bruker nettstedet.

   

  Hva er informasjonskapsler?

   

  En informasjonskapsel er en liten fil plassert på enheten din, som gjør det mulig å dra nytte av funksjonene på nettstedet og dets funksjonalitet. For eksempel kan informasjonskapsler hjelpe oss å identifisere enheten din, og sikre din tilgang til nettstedet. De gjør det mulig for nettstedet å lagre informasjon som for eksempel:

   

  Innloggingsdata (IP-adresse til innloggingsenheten, innloggingstid, hvor hvor innloggingen fant sted)

  Type nettleser

  Demografiske data (aldersgruppe, kjønn)

  Informasjon om hvordan du bruker nettstedet (hvilke seksjoner du besøker, hvilke produkter er du interessert i).

   

   

   

  Objektiver, formål

   

  Vi bruker informasjonskapslene til å:

   

   

   

  Sikre effektiv og sikker funksjon av nettstedet: Vi bruker informasjonskapsler for å aktivere og støtte våre sikkerhetsfunksjoner, og for å hjelpe oss med å oppdage skadelig aktivitet på nettstedet.

  Forstå, forbedre og undersøke produkter, funksjoner og tjenester, inkludert når du åpner nettstedet vårt fra andre nettsteder, applikasjoner eller enheter, som for eksempel  jobb-datamaskinen din, eller din mobil eller nettbrett.

  Gjenkjenne brukere når de vender tilbake til nettstedet: informasjonskapsler hjelper oss å vise deg riktig informasjon og tilpasse din brukeropplevelse. Informasjonskapsler bidrar også til å unngå omregistrering eller at du må fylle inn informasjon på nytt hver gang du besøker nettstedet.

  Analysere dine vaner, slik at nettstedet fungerer på en måte som er praktisk og effektiv, og som tilfredsstiller dine behov og forventninger, for eksempel ved å sikre at de besøkende finner det de leter etter uten problemer.

  Måle strømmen av informasjonen som sendes til nettstedet vårt: vi bruker informasjonskapslene for å akkumulere statistisk informasjon om antall brukere av nettstedet, og om hvordan de bruker det.

  Målretting og reklame: ved å bruke informasjonskapslene kan vi samle inn informasjon som gjør det mulig å  opprette forskjellige målgrupper, og på den måten sikre at bare relevant innhold vises i nettleseren. Vi kan bruke informasjonskapsler for å vise relevant reklame både på og utenfor nettstedet vårt.

   

   

   

  Vi kan, i den utstrekning det er tillatt av henhold gjeldende lover, koble informasjonen i informasjonskapslene til annen informasjon som er innhentet om deg fra andre lovlige kilder (dvs. informasjon om bruken av tjenestene, nettkonto, vårt lojalitetsprogram osv. ).

   

  Informasjonskapsler på nettstedet

   

  Hver gang du besøker nettstedet vårt, kan det opprettes langsiktige (vedvarende) informasjonskapslene som forblir i nettleseren din etter at du har registrert deg, og vil bli lest av oss når du vender tilbake til nettstedet vårt, eller til en partners nettsted som bruker våre tjenester. De slettes ikke når du er ferdig med å surfe på nettstedet vårt, og de kortsiktige (økt) informasjonskapslene, som utløper eller slettes etter at du har fullført surfingen på nettstedet (dvs. de varer vanligvis i løpet av den tiden du bruker enten på vårt nettsted eller på en hel internett-økt).

   

  Vi bemerker at de informasjonskapslene som angitt nedenfor, er nødvendige for at nettstedet vårt skal fungere, og skulle du ha innvendinger mot dem, vil vil ikke kunne være sikre på at nettstedet eller én eller flere av dets funksjoner vil fungere optimalt. Hvis du ikke aksepterer å at disse nødvendige informasjonskapslene innhenter informasjon om deg, vennligst lukk dette nettstedet og slett informasjonskapslene fra nettleseren din.

   

  Vennligst følg instruksjonene under for hvordan du sletter informasjonskapsler fra nettleseren din:

   

  Chrome

   

  Firefox

   

  Internet Explorer

   

  Edge

   

  Safari

   

  Opera

   

   

   

  Under omtaler vi de viktigste typene informasjonskapsler som brukes på nettstedet i henhold til type, informasjon de henter inn og lagringsvarighet.

   

  Informasjonskapsler selskapet bruker

   

  Helt nødvendige informasjonskapsler

   

  Disse informasjonskapslene er nødvendige for å drive nettstedet vårt. De inkluderer for eksempel informasjonskapsler som gjør det mulig å lagre informasjon som du har fylt inn i løpet av nettlesings-økten, noe som gjør det mulig for deg å logge deg inn på sikre områder på nettstedet vårt. Uten disse informasjonskapslene vil nettstedet ikke fungere, eller dets funksjon kan bli alvorlig påvirket.

   

  Funksjonelle informasjonskapsler

   

  Disse forbedrer nettstedets funksjonelle ytelse, og gjør det enklere for deg å bruke det. Disse informasjonskapslene lagrer innstillingene besøkende har valgt (for eksempel innstillingene for språk og tidssone). Ved bruk av disse informasjonskapslene unngår de besøkende å måtte endre slike innstillinger hver gang de besøker nettstedet. Disse informasjonskapslene lagrer også endringer som du har gjort på nettstedet (for eksempel hvis du legger inn en kommentar på nettstedet). Disse informasjonskapslene sporer ikke oppførselen din på andre nettsteder.

   

  Analytiske/ytelses-relaterte informasjonskapsler

   

  Disse informasjonskapslene forteller oss om besøkende har besøkt nettstedet vårt tidligere. De analytiske kakene tillater oss å gjenkjenne og telle antall brukere på nettstedet, og se hvordan de bruker det. Vi bruker også informasjonskapsler for å forstå, forbedre og undersøke produkter, funksjoner og tjenester. For eksempel kan analytiske informasjonskapsler vise oss hvilke nettsteder som får flest besøk, hjelpe oss med å registrere ting som ikke fungerer, osv.

   

  Informasjonskapsler relatert til markedsføring, målretting og reklame

   

  Disse informasjonskapslene registrerer ditt besøk på nettstedet vårt, sidene du har besøkt og lenkene du har fulgt. Vi bruker denne informasjonen til å gjøre reklame som vises på nettstedet mer relevant for dine interesser. Informasjonskapslene knyttet til reklame forteller oss om du allerede har sett den spesifikke reklamen eller en bestemt type reklame, og hvor mye tid som har gått siden du så den. Vi kan bruke informasjonskapslene til andre selskaper, slik at vi kan gi tilby reklame som passer spesifikt for deg. De brukes også for å avgjøre hvor mange ganger en reklame vises, og gjør det på den måten mulig å måle hvor effektiv reklamen er.

   

  All informasjon om informasjonskapsler vi bruker er oppført nedenfor:

  Navn på informasjonskapsel Beskrivelse/type Tidspunkt for opprettelse Varighet Informasjon brukt/innhentet
  _ga Statistikk Åpning av nettstedet 2 år unik ID
  _gat Statistikk Åpning av nettstedet 1 minutt unik ID
  _gid Statistikk Åpning av nettstedet 24 timer unik ID
  infromasjonskapselaksept_status funksjonelle informasjonskapsler Etter at retningslinjene er godkjent 24 timer tilpasset verdi

   

   

  tredjeparters informasjonskapsler

   

  Informasjonskapsler knyttet til reklame: Noen annonser du ser på nettstedet vårt, er levert av andre juridiske enheter. Noen av disse enhetene bruker sine egne informasjonskapsler til å analysere hvor mange personer som har sett den spesifikke reklamen, eller hvor mange har sett den mer enn én gang. Bedriftene som lager slike informasjonskapsler, bruker sine egne retningslinjer, og vi har ingen innflytelse på opprettelsen eller lagringen av slike informasjonskapsler. Vi anbefaler at du ser spesifikt på personvernreglene eller retningslinjene for bruk av informasjonskapsler til disse selskapene, du vil finne dette på deres nettsider.

   

  Analytiske informasjonskapsler De analytiske informasjonskapslene hjelper oss med å spore antall brukere og hvor ofte de besøker nettstedet. Andre informasjonskapsler fra tredjeparter: på noen av sidene på nettstedet vårt, kan andre enheter (for eksempel sosiale nettverk) også bruke sine egne anonyme informasjonskapsler, slik at programmene eller programmene som er utviklet av dem, tilpasses dine behov. På grunn av informasjonskapslenes spesifikke funksjoner, har nettstedet vårt ikke tilgang til informasjonen som sendes av disse informasjonskapslene. På samme måte har andre enheter ikke tilgang til informasjonen som er samlet inn av informasjonskapslene våre.

   

  Hvordan brukes informasjonskapsler til reklameformål?

   

  Informasjonskapsler og annen annonse-teknologi som nettvarder, piksler og etiketter, hjelper oss å kunne tilby deg relevant reklame på en mer effektiv måte. De gjør det også mulig for oss å tilby annonsører aggregert revisjon, forskning og rapportertering, forstå og forbedre servicen vår, og vite når innhold har blitt vist for deg.

   

  Avslag eller blokkering av informasjonskapslene

   

  Mange nettlesere er innstilt til å automatisk godta informasjonskapsler. Besøkende kan etter eget skjønn blokkere eller slette informasjonskapsler og lignende unike identifikatorer, dersom innstillingene til nettleseren eller enheten tillater dette. Likevel, hvis du nekter eller blokkerer informasjonskapsler eller annen lignende teknologi, kan enkelte funksjoner på nettstedet være utilgjengelige for deg, eller de vil være mindre effektive.

   

  Ikke desto mindre understreker vi at nettstedet vår ikke vil fungere etter hensikten uten nødvendige cookies, og at vi ikke kan garantere for dets funksjon dersom du har innvendinger mot dem.

   

  Du kan kreve at vi sletter alle informasjon som er innhentet om deg ved hjelp av informasjonskapslene, ved å henvende deg via e-postadressen ryterna@ryterna.com. Slike informasjon vil bli slettet senest innen 30 virkedager etter en henvendelse via ovennevnte e-postadresse.

   

  Du kan finne mer informasjon om hvordan du sletter informasjonskapsler, samt annen nyttig informasjon relatert til bruk av informasjonskapslene, på nettsiden www.allaboutcookies.org

   

  Generelt

   

  Selskapet kan oppdatere disse retningslinjene for bruk av informasjonskapsler.

   

  Selskapet informerer besøkende om eventuell oppdateringer ved å gjøre den nye versjonen av retningslinjene tilgjengelig. Av denne grunn anbefaler vi at du regelmessig besøker nettstedet vårt, der du alltid finner den nyeste versjonen av disse retningslinjene.

   

  Disse retningslinjene for bruk av informasjonskapsler er gyldige fra datoen da de ble kunngjort på nettstedet.